ONU ma Ta'aloga Olimipeka: Tu'ufa'atasiga o Tekinolosi ma Ta'aloga

O le fa'aosoina e le galu o tekinolosi, o Ta'aloga Olimipeka uma ua avea ma tulaga mata'utia e fa'aalia ai taunu'uga fa'asaienisi ma fa'atekonolosi. Mai le uluai faʻasalalauga TV i le faʻasalalauga tuʻufaʻatasia i aso nei, faʻamatalaga moni ma e oʻo lava i le 5G o loʻo lumanaʻi, Initaneti o Mea ma isi faʻaoga faʻapitoa, ua molimauina e Taʻaloga Olimipeka le suiga tele o tekinolosi foliga o tauvaga taʻaloga. I lenei fa'agasologa fa'atekonolosi fa'anatura, ONU(iunite feso'ota'iga mata), i le avea ai o se vaega autu o tekinolosi fesoʻotaʻiga faʻapitoa, o loʻo faʻaalia se faiga fou o le tuʻufaʻatasia o tekinolosi ma Taʻaloga Olimipeka.

ONU: Le Alalaupapa o Feso'ota'iga Optical

I le avea ai o se masini autu i le fesoʻotaʻiga avanoa fiber opitika,ONUo se alalaupapa e fesoʻotaʻi ai tagata faʻaoga i le lalolagi fesoʻotaʻiga televave. Faatasi ai ma ona tulaga lelei o le maualuga o le bandwidth, maualalo le latency ma le mautu malosi, e maua ai se faavae o fesoʻotaʻiga mautu mo le suiga numera o sosaiete faʻaonaponei. I le vaitau o loʻo lumanaʻi 5G, ONU o le a sili atu ona tuʻufaʻatasia ma fesoʻotaʻiga fesoʻotaʻiga uaealesi e aumai ai tagata faʻaoga se poto masani fesoʻotaʻiga e leʻi tupu muamua.

Ta'aloga Olimipeka: O feso'ota'iga o tekonolosi ma ta'aloga

O Ta'aloga Olimipeka e le gata o se tulaga mo tagata ta'a'alo e fa'aalia ai lo latou tulaga fa'atauva, ae ose taimi matagofie fo'i e fetaui ai le fa'agasologa o tekonolosi ma le ta'aloga. Mai le taimi muamua ma sikoa fa'aeletoroni i masini fa'aonaponei fa'aigoa fa'aonaponei ma su'esu'ega tele o fa'amaumauga, o le malosi o tekinolosi ua fa'amalamalamaina ai tulimanu uma o Ta'aloga Olimipeka ma le poto. Faatasi ai ma le faʻaauau pea o le alualu i luma o tekinolosi, o Taaloga Olimipeka i le lumanaʻi o le a sili atu le atamai, faʻapitoa ma lanu meamata.

1

Tuufaatasiga ole ONU ma Taaloga Olimipeka

1. Fa'asalalauga tu'usa'o fa'amalamalamaga maualuga ma le poto fa'atofu matamata:

Fa'atasi ai ma le feso'ota'iga feso'ota'iga televave na tu'uina mai e le ONU, e mafai e Ta'aloga Olimipeka ona ausia le ultra-high-definition ma e o'o lava ile 8K-level fa'asalalauga tu'usa'o o mea tutupu. E le gata e mafai e le au maimoa ona fiafia i le matamataga e pei o latou i luga o le saite i le fale, ae faʻatofuina i latou lava i taimi uma o le taʻaloga e ala i tekinolosi mea moni. O le a matua fa'aleleia atili ai le lagona o le auai ma le fa'amalieina o le au maimoa.

2. Nofoaga atamai ma talosaga IoT:

Ole ONU ole a fesoasoani ile fausia o nofoaga atamai ole Olimipeka. E ala i le faʻafesoʻotaʻiina o masini IoT eseese, e pei o moli atamai, faiga e pulea ai le vevela, mataʻituina o le saogalemu, ma isi mea, o le a mafai e nofoaga ona ausia le faʻaogaina otometi ma faʻaoga lelei. I le taimi lava e tasi, tu'ufa'atasia ma tekonolosi su'esu'e fa'amaumauga tetele, e mafai fo'i e nofoaga e tu'uina atu ai fa'amatalaga au'aunaga fa'apitoa e fa'atatau i amioga ma mea e fiafia i ai le au maimoa. O lenei nofoaga atamai o le a faʻaleleia atili ai le faʻaogaina lelei ma le lelei o auaunaga o Taʻaloga Olimipeka.

3. Auai mamao ma fegalegaleaiga i le lalolagi atoa:

A o faʻalauteleina le faʻalauteleina o le lalolagi, o Taaloga Olimipeka e le gata o se malae mo tagata taʻaalo mai le lalolagi atoa, ae o se mea taua tele mo tagata faʻalogo i le lalolagi atoa e auai. E ala i galuega e pei o telefoni vitiō maualuga ma fesoʻotaʻiga faʻasalalauga lautele, e mafai e tagata matamata ona faʻasoa a latou faʻamatalaga matamata i uo i le salafa o le lalolagi i soʻo se taimi ma soʻo se mea, auai i mea e pei o taaloga matemate. O lenei fegalegaleaiga i le lalolagi atoa o le a matua faʻaleleia atili ai le apili ma le faʻamalosia o Taʻaloga Olimipeka.

4. Olimipeka lanu meamata ma atina'e gafataulimaina:

Faatasi ai ma le faʻaauauina o le faʻaleleia atili o le faʻalauiloaina o le siosiomaga, o le Olimipeka Green ua avea ma taʻiala taua tau atinaʻe mo Taʻaloga Olimipeka i le lumanaʻi. I le avea ai o se masini fesoʻotaʻiga maualalo, maualuga, o le a faia e le ONU se sao taua i le Olimipeka Green. E ala i le faʻaleleia atili o le fausaga o fesoʻotaʻiga ma le faʻaleleia atili o le malosi o meafaigaluega, o le a fesoasoani le ONU i Taaloga Olimipeka e ausia le sini o le faʻasaoina o le malosi ma le faʻaitiitia o le faʻaitiitia. I le taimi lava e tasi, tu'ufa'atasia ma faiga fa'afoega o le malosi ma le fa'afouina o malosiaga fa'afouina, o nofoaga o le Olimipeka o le a sili atu ona fa'auo i le si'osi'omaga ma gafataulimaina.


Taimi meli: Au-08-2024

Fa'asoa i la matou Nusipepa

Mo fa'amatalaga e uiga ia matou oloa po'o le lisi o tau, fa'amolemole tu'u lau imeli ia i matou ma o le a matou feso'ota'i i totonu ole 24 itula.